Galerie foto

Misiunea noastră este să furnizăm clienților noștri servicii complete într-un mod rapid și profesionist.

 

Contact

Clienți fericiți

„Societatea de scafandri Atlantis Mar colaborează cu noi de doi ani în domeniul de investigații, cercetare, execuție salvări și refăcări nave. Prestațiile companiei Atlantis Mar sunt executate cu personal profesionist, calificat, antrenat și echipat pentru lucrările menționate mai sus.

Societatea Atlantis Mar a dovedit disponibilitate la efort fizic și financiar pentru finalizarea lucrărilor contractate în regim „no cure no pay”, achitându-se cu brio de sarcinile revenite prin contractul de servicii.

Față de cele de mai sus și în special datorită colaborării de excepție dintre companiile noastre, noi o recomandăm în mod deosebit.”

Business Research SRL – Administrator, A. Beioglu

„Vă mulțumim și pe această cale pentru sprijinul acordat cu profesionalism de către echipa dumneavoastră de scafandri la refacerea navei care a fost implicată într-un accident de navigație în timpul executării atribuțiilor de serviciu.”

Seful IJPF Ialomita, Comisar sef de politie Duduc Banica

„S.C. Atlantis Mar Group SRL Constanța este un prestator de excepție pentru compania noastră. Firma a executat pentru noi lucrări de scafandrie și refacere nave de mare complexitate, participând la refacerea impingătorului Isaccea – 9, a barjelor 20075, 20076, 11083, la salvarea macaralei NR 321 și altele.

Pe parcursul colaborării, S.C. Atlantis Mar Group SRL s-a caracterizat printr-un înalt grad de competență profesională, seriozitate și a răspuns prompt la solicitarile noastre. De asemenea, este un partener comercial stabil, iar relațiile dintre noi au avut la bază avantajele reciproce. Recomandăm firma Atlantis Mar Group SRL tuturor potențialilor beneficiari ai serviciilor sale.”

CNFR Navrom S.A. Galati Sucursala Constanta – Director executiv, Ing. Dumitru Stefan