Contactează-ne

Suntem încântați să primim feedback-ul și sugestiile dumneavoastră, sau să răspundem la orice întrebări aveți cu privire la serviciile noastre.

 

Sună: +40 744 656 567
Email: office@atlantismar.ro
Str. Ciprian Porumbescu nr. 34, Constanța

Contactează-ne

1 + 8 =

Valorile noastre

Calitatea serviciilor este esențială

La noi, crezul este clar: ne asigurăm că serviciile noastre sunt întotdeauna la standarde ridicate și nu facem niciun compromis în ceea ce privește calitatea, indiferent de condițiile sau consecințele cu care ne confruntăm.

Operativitate puctuală

Suntem conștienți că timpul este o resursă valoroasă, iar pentru noi, reducerea la maximum a timpului de execuție a lucrărilor este o prioritate. Folosim echipamente performante și avem un personal extrem de calificat, astfel încât să putem livra serviciile noastre în cel mai scurt timp posibil, fără a face rabat de la calitate.

Evaluare reală a coeficientului de dificultate a lucrărilor

Cu experiența noastră vastă, suntem capabili să evaluăm cu precizie dimensiunea reală a lucrărilor. Suntem de părere că atitudinea corectă față de colaboratori este mai importantă decât obținerea unui câștig pe termen scurt.

Respectarea termenelor de finalizare

Pentru noi, construirea și consolidarea relațiilor de lungă durată cu toți colaboratorii noștri sunt de o importanță majoră. Aceste relații puternice se pot construi doar prin respect reciproc și încredere.

Clienți fericiți

„Societatea de scafandri Atlantis Mar colaborează cu noi de doi ani în domeniul de investigații, cercetare, execuție salvări și refăcări nave. Prestațiile companiei Atlantis Mar sunt executate cu personal profesionist, calificat, antrenat și echipat pentru lucrările menționate mai sus.

Societatea Atlantis Mar a dovedit disponibilitate la efort fizic și financiar pentru finalizarea lucrărilor contractate în regim „no cure no pay”, achitându-se cu brio de sarcinile revenite prin contractul de servicii.

Față de cele de mai sus și în special datorită colaborării de excepție dintre companiile noastre, noi o recomandăm în mod deosebit.”

Business Research SRL – Administrator, A. Beioglu

„Vă mulțumim și pe această cale pentru sprijinul acordat cu profesionalism de către echipa dumneavoastră de scafandri la refacerea navei care a fost implicată într-un accident de navigație în timpul executării atribuțiilor de serviciu.”

Seful IJPF Ialomita, Comisar sef de politie Duduc Banica

„S.C. Atlantis Mar Group SRL Constanța este un prestator de excepție pentru compania noastră. Firma a executat pentru noi lucrări de scafandrie și refacere nave de mare complexitate, participând la refacerea impingătorului Isaccea – 9, a barjelor 20075, 20076, 11083, la salvarea macaralei NR 321 și altele.

Pe parcursul colaborării, S.C. Atlantis Mar Group SRL s-a caracterizat printr-un înalt grad de competență profesională, seriozitate și a răspuns prompt la solicitarile noastre. De asemenea, este un partener comercial stabil, iar relațiile dintre noi au avut la bază avantajele reciproce. Recomandăm firma Atlantis Mar Group SRL tuturor potențialilor beneficiari ai serviciilor sale.”

CNFR Navrom S.A. Galati Sucursala Constanta – Director executiv, Ing. Dumitru Stefan